2014-09-02 09.03.56

Självplock av havtorn!

Så har då dagen kommit då jag faktiskt fått ut en annons i FT om självplock av havtorn. Igår hade jag två damer här som plockade, och då fick jag äntligen lite ”eld i baken” och har gjort något åt saken. På torsdag, fredag, lördag och söndag mellan 11.00 och 15.00 är vem som vill välkommen att plocka havtorn här hos oss. Jag har redan plockat en del och frusit in, och jag skall plocka på fredag, bär som skall till Tidaholm på lördag, men här finns massor, så det räcker och blir över även i år.
Idag skall vi slunga färdigt dom sista ramarna för i år, vi körde hårt igår, men har ca 150 ramar kvar, dom skall klämmas nu på förmiddagen hade vi tänkt oss, sedan är det städning av slungrummet som gäller (det är honung och vax lite var stans). När slungrummet är rent och snyggt igen, drar jag in med havtorn där, det skall pressas juice! Tänkte försöka ha lite färdig till i helgen, men det är klart, vi skall ”burka” honung också, nåja, det blir som det blir, får se hur mycket vi hinner med.

Gjord med WordPress. Designad med Woo Themes