invigning sikargården 193

Gott Nytt År!

Så var det då 2015! jisses vad tiden går fort.
Under höst och vinter har här hänt en hel del, vi har planerat vår framtid och ”tänkt om” en del.t
Hur som helst kommer vi satsa på vår biodling fullt ut, vi har just nu 37 samhällen, dom mår fint och har ”klotat sig” som dom ska. Förutsättningarna att dom ska överleva är i år mycket bättre än förra året, då vi ju tyvärr miste ett stort antal samhällen, man lär sig…
Så här års består mycket av arbetet med att producera biramar och måla kupor, ett jobb som inte alltid är så roligt, men känsla är skön när allt fler nymålade kupor blir fyllda med nya, vaxade ramar, allt för att stå redo när våren kommer och arbetet ute i bigården kommer igång.
När jag inte målar och trådar ramar planerar jag butiken. Tvål, salva och läpp-balsam ska produceras nu, liksom stickade plagg. Det kommer finnas både sockar, vantar och inte minst mamelucker i härlig ull och alpacka. Hattar och grytlappar i bomull, och så lite tröjor förstås. Samarbetet med Elin (vår dotter) som ritar och syr kläder, besök gärna www.designelin.se, kommer förhoppningsvis leda till lite roligheter fram i höst, eventuellt under Mekelsmäss, men det får vi återkomma till längre fram.

Gjord med WordPress. Designad med Woo Themes